Facebook

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Malling Pizzaeria & Cafe har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Malling Pizzaeria & Cafe i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte mallingpizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Malling Pizzaeria & Cafe påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Malling Pizzaeria & Cafe forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Malling Pizzaeria & Cafe eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Malling Pizzaeria & Cafe kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Malling Pizzaeria & Cafe påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
De bedste pizza'er, gode burger med godt kød!!Altid til tiden (har bestilt maaange pizzaer, og kun 2 gange oplevet ventetid (ca 5 min)), og der er den sødeste og venligste betjening, også i pressede situationer!! I er bare de bedste 😊 i hele oplandet!!
Skrevet af: Jane   |   
lørdag, 27 december 2014 kl. 18:54
Første gang jeg har bestilt hos jer. God pizza, dog synes jeg priserne er lige til den høje side..: frækt at forlange penge for hvidløg....
Skrevet af: Sarah   |   
torsdag, 1 oktober 2015 kl. 18:50